1. خانه
  2. قرنیز
  3. چرا از قرنیز برای ساختمان‌ ها استفاده می ‌کنیم؟

چرا از قرنیز برای ساختمان‌ ها استفاده می ‌کنیم؟

کاربرد قرنیز

قرنیز از ساده ‌ترین و کم هزینه‌ ترین روش‌ های تزیینی و دکوراسیون داخلی محسوب می ‌شود، قرنیزعلاوه بر زیبایی بخشیدن به نمای داخلی و خارجی ساختمان‌ ها دارای مزایا و کاربرد های دیگری است که در ادامه به توضیح کاربرد قرنیز می ‌پردازیم.

کاربرد قرنیز
کاربرد قرنیز

آیا میدانید چرا از قرنیز برای ساختمان‌ ها استفاده می‌ کنیم؟

در مقاله قرنیز چیست به معرفی این ابزار کاربردی و انواع آن پرداختیم، در این مقاله به این موضوع می‌ پردازیم که چرا از قرنیز برای ساختمان‌ ها استفاده می ‌کنیم و به این سؤال پاسخ می ‌دهیم که  کاربرد قرنیز چیست؟

ممکن است برای شما نیز سؤال پیش آمده باشد که آیا نصب قرنیز در منزل و ساختمان ضروری است یا خیر؟ در ادامه به بررسی بیشتر کاربرد قرنیز می‌ پردازیم.

جهت سفارش و خرید قرنیز اینجا کلیک کنید

خرید قرنیز 9 سانتی

خرید قرنیز 7 سانتی

خرید قرنیز 10 سانتی

خرید قرنیز ورساچه

کاربرد قرنیز
کاربرد قرنیز
  1. از قرنیزها برای زیبایی دیوار ها استفاده می‌ شود.

همانطور که میدانید قرنیز قطعه و ابزاری با ارتفاع کم است که به صورت نواری در پای دیوارها و خط تقاطع دیوار و کف ساختمان ‌ها نصب می‌ شود، این قطعه که در رنگ‌ ها و طرح ‌های مختلفی قابل تولید است از طریق هماهنگی رنگی با کف و دیوار موجب زیبایی داخلی فضا و ساختمان می ‌شود.

  1. از قرنیز برای جلوگیری از انتقال رطوبت به دیوار ها استفاده می ‌شود.

دیوارها بخش مهمی از ساختمان ‌ها هستند که در مقابل رطوبت حساسیت بالایی داشته و در صورت مرطوب شدن خراب شده و ظاهری زشت به خود می ‌گیرند، برای جلوگیری از انتقال رطوبت از زمین به دیوار می ‌توانید از قرنیز استفاده کنید.

  1. کاربرد قرنیز
    کاربرد قرنیز

    از قرنیز برای جلوگیری از آسیب به نواحی داخلی و گوشه‌ های دیوار استفاده می ‌شود.

گوشه ‌های دیوار بسیار حساس و آسیب پذیر هستند، در صورتی که اشیا در هنگام اسباب کشی یا جابه جایی با گوشه‌ های دیوار برخورد کند دیوار دچار آسیب و خرابی می ‌شود، برای جلوگیری از این آسیب و خرابی می ‌توانید از قرنیز استفاده کنید.

  1. از قرنیز برای مخفی کردن کابل و سیم‌ ها استفاده می ‌شود.

آویزان بودن و روی زمین بودن سیم‌ ها و کابل‌ های برق، تلفن، تلوزیون و… علاوه بر اینکه موجب نامنظمی منزل تان می ‌شود منجر به قطعی و آسیب سیم و کابل ‌ها نیز می‌ شود، در برخی از انواع قرنیزها همچون ام دی اف، پی وی سی فضایی خالی در پشت قرنیز وجود دارد که می ‌توانید به راحتی سیم‌ های تلفن و برق و… از داخل آن عبور دهید، در نتیجه مخفی شدن سیم ها و کابل ها یک کاربرد قرنیز است.

  1. از قرنیز برای مخفی کردن درز انبساط در کف پوش‌ ها استفاده می ‌شود.

ممکن است کفپوش هایی با جنس لمینیت یا پارکت به دلیل تغییرات دمایی دچار انبساط و انقباض شوند، این انبساط و انقباض باعث ایجاد درز و شکاف بین کفپوش ها می‌ شود، برای اینکه از این مشکل جلوگیری کنید حدود 8 سانتی متر فضای بین کفپوش و دیوار را خالی بگذارید و این فضای خالی را با قرنیز پر کنید.

کاربرد قرنیز
کاربرد قرنیز
  1. از قرنیز جهت کاهش میزان گرد و خاک در دیوارها استفاده می‌ شود.

با توجه به افزایش آلودگی هوا و آلاینده‌ ها امکان گرد و خاک گرفتی قرنیز و دیوار وجود دارد، با نصب قرنیز بیشتر گرد و خاک‌ ها روی قرنیز می ‌نشیند، نظافت قرنیز بسیار راحت‌ تر از نظافت دیوارهاست.

نکات مهم هنگام خرید قرنیز

در این مقاله با انواع کاربرد های قرنیز آشنا شدید، در این بخش به بررسی نکات مهم برای خرید قرنیز می پردازیم.

  1. مهم ترین نکته ای که باید هنگام خرید این محصول به آن توجه کنید رنگ قرنیز است، توجه داشته باشید رنگ قرنیز باید چند درجه روشن تر یا چند درجه تیره تر باشد تا رنگ های متضاد موجود در فضا موجب زیبایی بخشیدن محیط شوند.
  2. اگر پارکت رنگ تیره دارد بهتر است قرنیزی که چند درجه روشن تر است خریداری شود و در صورتی که پارکت رنگ روشن دارد توصیه می شود قرنیزی را که چند درجه تیره تر است خریداری کنید.
  1. کاربرد قرنیز
    کاربرد قرنیز

    پرکاربردترین رنگ های قرنیز سفید و قهوه ای تیره می باشد.

  2. متراژ محیط و ارتفاع سقف از دیگر نکات مهمی است که باید هنگام خرید قرنیز به آن توجه داشته باشید، به طور مثال اگر متراژ محیط بزرگ باشد و ارتفاع سقف بلند باشد قرنیز 11 تا 20 سانتی خریداری کنید، در صورتی که متراژ فضا کوچک باشد و سقف ارتفاع زیادی هم نداشته باشد، توصیه می شود قرنیز 7 تا 10 سانت خریداری شود.

برای سفارش محصولات با شماره (02155005302) تماس بگیرید و یا جهت خرید سایر محصولات روی نام محصول دلخواه کلیک کنید : قرنیزنبشیروکوبابزار اسکوتی

نوشته قبلی
چرا دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمان اهمیت زیادی دارد؟
نوشته بعدی
قرنیز و ازاره چیست؟

16 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید