یکی از عناصری که می تواند در دکوراسیون داخلی اثربخشی فراوانی داشته باشد قرنیز می باشد، قرنیز متریالی می باشد که در جنس ها و انواع متفاوتی تولید شده و به فروش می رسد و این تنوع فراوان در عرضه آن ها ممکن است انتخاب را برای شما مشکل کند، در این مقاله قصد داریم به پاسخ سوال بهترین قرنیز برای منزل چیست بپردازیم و شما را با انواع قرنیز و کاربرد هر کدام آشنا کنیم تا در این حین شما بتوانید بهترین انتخاب ممکن را برای دیزاین منزل خود داشته باشید، چرا که در دکوراسیون داخلی توجه به جزییات و دیتیل تمام المان هاست که می تواند فضایی زیبا و در حال کاربردی ایجاد نماید.
قرنیز چیست و چه کاربردی دارد؟
قرنیز نواری می باشد که طول خیلی بیشتری نسبت به ارتفاع خود دارد، در جنس های چوبی، سنگی، سرامیکی و پی وی سی تولید می شود و نصب آن در پایین دیوار ما بین کفپوش و دیوار ضروری می باشد، از نظر زیبایی شناسی، قرار گیری قرنیزها موجب اضافه شدن مواردی همچون ریتم، رنگ، مدولاسیون و همچنین افزایش نقطه کانونی می شود.
قرنیز از نظر سازه ای نیز موجب محافظت از نازک کاری دیوار شده و از نفوذ رطوبت به آن جلوگیری می کند و همچنین در برابر ضربه ها نیز از دیوار محافظت به عمل می آورد، علاوه بر این موارد امروزه بسیاری از قرنیزها در پشت خود بخش توخالی دارند که محل مناسبی برای عبور سیم ها می باشد، پس قرنیزها می توانند به عنوان نوعی داکت نیز به کار روند.
در ضمن برخی قرنیزها می توانند نور مخفی داشته باشند که این امر هم آن ها را برای فضای داخلی اماکن متفاوتی نظیر بیمارستان ها، پارکینگ ها و… نیز مناسب می کند، پس با وجود اینهمه کاربردی که قرنیز می تواند از آن ها برخوردار باشد بهتر است که با داشتن اطلاعات درباره انواع قرنیز ها بتوان بهترین قرنیز را برای منزل انتخاب و نصب کرد، چرا که این امر کاملا تخصصی می باشد، آراپلاست تولید کننده انواع پروفیل های ساختمانی است و در تلاش است تا با تولید بهترین و با کیفیت ترین محصولات نظیر انواع قرنیز به کسب رضایت مشتریان عزیز خود ادامه دهد.
بهترین قرنیز برای منزل چیست؟
برای اینکه بتوانیم را به درستی انتخاب کنیم نیاز داریم تا انواع قرنیز را بشناسیم و بدانیم که قرنیز قرار است کدام انتظارات ما را فراهم کند، برخی از مواردی که در انتخاب بهترین قرنیز برای منزل قابل توجه می باشند، جنس قرنیز، جنس کفپوش و دکوراسیون منزل می باشند، از بهترین قرنیزها که می تواند به دلایل تنوع خود و سایر مزایایش انتظارات تمامی افراد را برطرف کند، قرنیز پی وی سی می باشد.
انواع قرنیز ها از نظر جنس
همانطور که پیش از این اشاره شد، قرنیزها در انواع جنس های سنگی، سرامیکی، چوبی و پی وی سی تولید و عرضه می شوند.
بهترین جنس قرنیز
قرنیزها در جنس ها و متریال های مختلفی در بازار وجود دارند که هر کدام با برخورداری از ویژگی هایی طرفداران خود را دارند، با این حال می توان انواع قرنیز پی وی سی را با برخورداری از مزایای فراوان، بهترین نوع قرنیز برای منزل دانست، در ادامه بره شرح کوتاهی از انواع قرنیز خواهیم پرداخت.
قرنیز سنگی و سرامیک: این قرنیزها در عین لوکس بودن و زیبایی، بسیار در خطر شکستن قرار می گیرند و با سنگین بودن وزنشان از مراحل نصب سختی نیز برخوردارند که این موارد منفی در خصوص قرنیزهای پی وی سی وجود ندارد.
قرنیز چوبی و قرنیز MDF: در ساخت قرنیزهای ام دی اف، از تخته های فیبری و روکش پی وی سی استفاده می شود، این قرنیزها مقاومت بالایی در برابر ضربه دارند و به دلیل روکش پی وی سی خود از برخی خاصیت های قرنیز پی وی سی نظیر ضد لک بودن نیز برخوردارند، قرنیز های چوبی نیز از زیبایی زیادی برخوردارند اما مناسب فضاهای مرطوب نمی باشند.
قرنیز پی وی سی و پلی استایرن
پی وی سی به طور کلی نوعی پلیمر می باشد که می تواند به طور قابل انعطاف و یا منعطف ساخته شود، این ماده امروزه در صنعت ساختمان یه دلیل برخورداری از مزایای فراوان به طور قابل توجهی به کار می رود.
قرنیزهای پی وی سی و پلی استایرن را می توان بهترین قرنیز برای منزل دانست چرا که قرنیزهای ساخته شده از پی وی سی، در طرح و ساخت از تنوع بسیار زیادی برخوردار می باشند که این امر آن ها را قرنیزهایی تبدیل می کند که برآورده کننده انواع انتظارات می باشند.
علاوه بر تنوع در ظاهر و انواع، قرنیزهای پی وی سی از وزن کمی برخوردارند و نصب آسانی دارند، همچنین مقاومت بالایی در برابر رطوبت و ضربه ها دارند، علاوه بر این موارد کاملا ضد لک نیز می باشند و به دلیل منعطف بودن ساختارشان احتمال بروز شکستگی در آن ها وجود ندارد.
ضمنا قرنیزهای پی وی سی و پلی استایرن قیمت بسیار مناسبی دارند و مقرون به صرفه بودن آن ها عامل دیگر پرطرفدار بودنشان می باشد.
بهترین قرنیز از بین قرنیزهای پی وی سی
پلی استایرن خود نوعی پی وی سی یا همان پلیمر مصنوعی می باشد، این قرنیزها به دلیل اینکه توپر هستند از مقاومت بالاتری نیز برخوردار می باشند، پلی استایرن علاوه بر استفاده در قرنیزها، در پانل دکوراتیو سقفی نیز کاربرد فراوانی دارد.
پس قرنیزهای پلی استایرن از تمام ویژگی های مثبت قرنیز پی وی سی برخوردارند و در برابر ضربه، رطوبت و نفوذ حشرات بسیار مقاوم اند.
بهترین رنگ قرنیز
موارد بسیاری می تواند در انتخاب بهترین رنگ قرنیز اثرگذار باشد، انتخاب کردن رنگ قرنیز برای فضاهای مختلف منزل باید بر اساس اصول طراحی دکوراسیون داخلی صورت پذیرد و البته که سلیقه شخصی شما نیز می تواند در این امر دخیل باشد.
تیرگی و روشنی قرنیز و ابعاد فضا
تیره و یا روشن بودن رنگ قرنیز را بهتر است با توجه ابعاد فضا انتخاب کنید، برای مثال در فضاهای کوچک بهتر است از قرنیزهای روشن استفاده شود و در فضاهای بزرگ ممکن است قرنیزی تیره رنگ جلوه بهتری به فضا بدهد.
هماهنگی و تضاد با دیوار و یا کفپوش
در زمان هایی نیز رنگ قرنیز بهتر است با دیوار یا کفپوش هماهنگ باشد اما در شرایطی نیز می توان با تضاد رنگی و خلاقیت فضایی متفاوت و جذاب را ایجاد کرد.
انواع قرنیز از نظر اندازه
قرنیزها در سایزهای متفاوتی نظیر 7، 9، 10 و 11 سانتی متری و قرنیز 13سانت تولید می شوند، انتخاب سایز قرنیز نیز باید با توجه به فضای که می خواهید از آن استفاده کنید صورت بگیرد.
در انتخاب قرنیز مناسب باید به چه مواردی توجه کنیم؟
سبک زندگی و دکوراسیون داخلی منزل از عوامل دارای اهمیتی می باشند که در انتخاب بهترین قرنیز برای منزل باید به آن ها توجه کرد، به عنوان مثال قرنیزهای چوبی و ام دی افی به هیچ وجه برای محیط های مرطوب مناسب نمی باشند.
سبک دکوراسیون منزل نیز نکته قابل توجهی در انتخاب بهترین قرنیز برای منزل می باشد، برای مثال در دکور روستایی و روستیک قرنیزهای چوبی مناسب اند و در سبک دکوراسیون مدرن، قرنیزهای ساده تر و ظریف تر کاربرد دارند.
همچنین در فضاهای بزرگ که دارای سقف بلندی می باشند، قرنیزهای 11 سانتی و بلند مناسب اند و در فضاهای کوچک و یا دیوارهای کوتاه قرنیز 7 سانتی و یا حتی اسکوتی می توانند کاربرد داشته باشند.
2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
مطلب مفیدی بود، ما برای واحدهایی که طراحی دکوراسیون شون رو دست داریم از فروشگاه شما قرنیز خریداری کردیم و واقعا رضایت داریم
سلام و عرض ادب وقت شما بخیر خوشحالیم که از محصولات ما رضایت دارید، موفق باشید